Ontdek jouw eigen wijsheid en vind het antwoord op je vragen.

Begin het jaar goed en geef je op voor deze Masterclass Ontwaak & Ontvlam.

Worstel jij ook met de vraag; wat wil ik nou? Waar word ik nou blij van? En wil je zo graag dat iemand je gewoon zegt wat je moet doen zodat je erachter komt? Want je hebt veel power, dus je weet dat je het dan ook doet! Maar aan de andere kant weet je ook dat het zo niet werkt. En weet je dat de antwoorden in je zitten. Alleen kom je er niet bij. Je blijft in rondjes kringelen en kan het gevoel maar niet te pakken krijgen wat je écht wilt.

Schrijf je dan in voor de Masterclass Ontwaak & Ontvlam en ontdek jouw eigen wijsheid, jouw eigen antwoorden op wat je wilt! Die zijn namelijk 1000001 krachtiger dan alle antwoorden die je van anderen krijgt.

In de dag neem ik je mee naar jouw eigen wijsheid, jouw eigen mentor die jou kan helpen in je vindtocht naar wat JIJ wilt.

Een klant van mij schreef het volgende over de oefeningen die we bij de masterclass ook gaan doen:

“Het was en is fantastisch! Wat een geweldige dag hebben we samen beleefd en wat een gave oefeningen hebben we gedaan. Ben heel heel dankbaar voor deze dag en ben weer een stap verder in het ontdekken van mezelf en waar ik blij van word. Ik ga komende weken aan de slag met mijn inzichten en met kleine stapjes gewoon DOEN, ERVAREN, VOELEN en GENIETEN. Dank je wel, lieve Femke”

Wil jij ook jouw eigen wijsheid ontdekken en de eerste stap zetten in jouw eigen ontwikkeling? Naar wat JIJ wilt, wat JIJ belangrijk vindt en waar JIJ van houdt?

Geef je dan nu op voor de Masterclass “Ontwaak & Ontvlam” op woensdag 10 januari 2018. Met een kleine groep trekken we samen op waarbij jij contact maakt met je eigen wijsheid en we aan de slag gaan met de antwoorden die jij krijgt.

Wil jij ook ontdekken wie je écht bent zodat je van daaruit keuzes kunt maken en niet met alle winden meewaaien?

Op woensdag 10 januari 2018 organiseer ik de Masterclass Ontwaak & Ontvlam.

Wil je graag?

♥  Weten wat je écht wilt.

♥  Je uitspreken over wat je écht wilt.

♥  “Nee” zeggen tegen de dingen die je niet wilt.

♥  Dicht jij jezelf blijven.

♥  Voor jezelf opkomen.

♥  Je verlangen volgen.

♥  Je vrij voelen.

♥  Je zelfverzekerd en krachtig voelen.

♥  Contact maken met je innerlijke krachtbron

Maar merk je

♥  dat je wel weet hoe het moet maar dat het toch niet lukt.

♥  dat je jezelf wegcijfert.

♥  dat je eerst aan de ander denkt en dan pas aan jezelf.

♥  dat je je schuldig voelt als je iets voor jezelf doet.

♥  dat je het iedereen naar de wens maakt behalve jezelf.

♥  dat je niet goed weet wat je wilt.

♥  dat je de confrontatie niet aangaat.

♥  dat je het moeilijk vindt om voor jezelf te kiezen.

♥  dat je je snel aanpast.

Schrijf je dan nu in voor mijn masterclass Ontwaak & Ontvlam en maak contact met jouw innerlijke krachtbron

Het programma

Vanaf 09.15 uur ben je van harte welkom op Gerard den Brabanderlaan 8 in De Meern. We starten om 09.30 uur en eindigen rond 13.30 uur. De masterclass is inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch. Je gaat, naast een flinke dosis positieve energie, naar huis met een compleet werkboek met oefeningen en een actielijst van acties die jij in de twee weken daarna kan oppakken. Na die twee weken hebben we telefonisch contact om te horen hoe het gaat, welke stappen je hebt gezet en wat je nog meer kan doen.

Jouw investering bedraagt € 97 incl btw, koffie en thee, een heerlijke lunch, een werkboek met onder andere acties voor de twee weken daarna én een afsluitende telefonische coachsessie over hoe het gaat, welke stappen je hebt gezet en wat je nog kan doen.

Het wordt een mooie en inspirerende dag en ik garandeer dat je naar huis gaat met een brandend verlangen in jou. Er is maximaal plek voor 4 deelnemers, dus schrijf je snel in!