GRATIS INSPIRATIEGESPREK

VIPdag ONTWAAK & ONTVLAM

5 MAANDEN TRAINING ONTDEK, ONTWAAK & ONTVLAM

“Femke traint vrouwen om te ontdekken wat zij écht willen, en daar ook naar te gaan leven. En dan vooral vrouwen die gewend zijn om zichzelf weg te cijferen, omdat ze zijn opgegroeid met een zorgintensieve broer of zus. Dit is een vergeten groep, maar nu is het echt tijd om voor jezelf te gaan kiezen! Femke helpt je daarmee.Femke is zélf opgegroeid met een ernstig gehandicapt zusje, en weet daarom nóg beter waar ze het over heeft. Daarnaast is ze één van de liefste, puurste en mooiste vrouwen die ik ken. Een aanrader om contact met haar op te nemen dus!” 

Lianne Desmet
Lianne DesmetFemke traint vrouwen om te ontdekken wat zij écht willen!

“De VIP dag ‘ontwaak en ontvlam’ vond ik heel waardevol en inspirerend. Femke heeft me door verschillende oefeningen en door de juiste vragen te stellen dichter bij mezelf gebracht. Dat wat je eigenlijk diep van binnen weet, maar waar je allerlei overtuigingen of oordelen over hebt, komt ineens helder naar boven. Het kan iets heel simpels of subtiels zijn, maar het gevoel wat je erbij hebt, is heel groot. Pure energie en blijdschap! Door het inzicht dat ik heb gekregen en de energie die ik daarbij voelde, heb ik weer een stukje van mezelf herontdekt. Ik kan hier nu bewuster mee aan de slag en genieten van datgene waar ik blij van word.

De dag zelf was op zich ook al een kadootje. Met lekkere hapjes, uitgebreide lunch en kleine kadootjes voelde ik me heerlijk in de watten gelegd. En Femke heeft zo’n sprankelende en warme persoonlijkheid (en mooie stem), dat ik me gelijk op m’n gemak voelde.
Nogmaals bedankt, lieve Femke!
Ik raad het iedereen aan!”
Ianthe Eijpe
Ianthe EijpeVIP dag ONTWAAK & ONTVLAM

“Ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht wat ik leuk vond en waar ik blij van werd. Maar door de oefeningen van Femke ontdekte ik wat ik leuk vind en ben ik me daar meer bewust van. Ik voel me een stuk fijner en zelfverzekerder doordat ik elke dag iets doe wat ík leuk vindt. Ik kan betere keuzes maken omdat ik nu weet wat ik wil en waar ík blij van word.”

Nikki Nu maak ik keuzes vanuit mezelf

“Tijdens een VIP dag met Femke ontdekte wie ik écht wil zijn en om van daaruit keuzes te maken. Het was een inspirerende dag waarbij ik mezelf heb leren kennen en kon ervaren wat voor kracht er in mij zat. Femke heeft me enorm geholpen om mezelf centraal te stellen en keuzes te maken vanuit mijzelf.”

MaartjeIk heb ervaren wat voor kracht er in me zit.