Ik kies voor liefde!

Een paar weken geleden heb ik een challenge gevolgd van Simone Levie (een challenge is een gratis online training in een vooraf bepaald tijdbestek), want hoewel ik er enorm van hou om anderen te inspireren, word ik ook graag geïnspireerd. En iemand die mij inspireert is Simone Levie.

Zij is online ondernemer en zeer succesvol. In haar challenge riep zij ons op om te kiezen voor liefde. Te kiezen voor liefde voor jezelf en liefde voor anderen. Om je angsten te transformeren in liefde en je te hart openen om liefde te geven en te ontvangen.

En dat raakte me. Hoe vaak, ook ik, laten we ons leiden door onze angst. Doen we dingen niet omdat we bang zijn. Stoten we mensen af, omdat we bang zijn. Gaan we niet doen wat we het allerliefste willen, omdat we bang zijn. En hoe zonde is dat.

Hier in Nederland hebben we zoveel kansen en mogelijkheden, kansen en mogelijkheden om ons volle potentieel te benutten. Kansen en mogelijkheden om onze passie te ontdekken en te volgen. Voor mij voelt het bijna als een plicht om deze innerlijke kracht te volgen en om de wereld een stuk mooier te maken. Want als jij doet wat jij het allerliefste doet, geniet je. En geniet jouw omgeving met je mee. Op die manier, al is het maar heel klein, maak jij de wereld om je heen een stuk mooier.

En hoe meer jij je kracht voelt, hoe succesvoller je wordt. En hoe succesvoller je wordt, hoe meer je kan terug doen voor de wereld om je heen. Dat kan zijn doordat je aan goede doelen geeft, maar ook omdat jij op jouw beurt weer mensen inspireert hun innerlijke kracht te volgen. Hoe mooi is dat!!

Mijn droom is het dat wij onze passies volgen, dat we doen wat wij (intrinsiek van binnen) willen, los van alles verwachtingen die we onszelf opleggen en los van alle angsten die we hebben. Dat we leven vanuit liefde, liefde voor jezelf en voor anderen!

Ik kies voor liefde! En jij?

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Tumblr0Email this to someone