Ontdek jouw eigen wijsheid

Velen van ons worstelen met de vraag, wat wil ik nou? Waar hou ik van? Waar word ik blij van? En soms meer spiritueel, wat kom ik hier doen, wat is mijn pad? En ik geloof dat de antwoorden op die vragen, diep in ons zitten en dat iedereen die antwoorden heeft. Maar dat we er soms moeilijk bij kunnen komen. De antwoorden zijn ongrijpbaar omdat we onze wensen en verlangens diep hebben weggestopt en we er geen contact meer mee kunnen maken.

In onze zoektocht vragen we hulp aan anderen. Wat denk jij dat goed voor mij is? Wat vindt jij dat ik moet gaan doen? En hoewel dat soms heel waardevol is, vooral bij je eigen blinde vlekken, gaan we hier voorbij aan onze eigen wijsheid.

Afgelopen week ben ik samen met een klant op zoek gegaan naar haar eigen wijsheid. Na afloop schreef ze:

“Het was en is fantastisch! Wat een geweldige dag hebben we samen beleefd en wat een gave oefeningen hebben we gedaan. Ben heel heel dankbaar voor deze dag en ben weer een stap verder in het ontdekken van mezelf en waar ik blij van word. Ik ga komende weken aan de slag met mijn inzichten en met kleine stapjes gewoon DOEN, ERVAREN, VOELEN en GENIETEN. Dank je wel, lieve Femke”

Het was heel bijzonder om te zien dat ze contact maakte met wat écht belangrijk voor haar is, zonder alle lagen van hoe we denken dat het moet zijn. Ze maakte contact met haar eigen innerlijke wijsheid en heeft antwoorden gekregen waar ze mee verder kan.

Wil jij ook jouw eigen wijsheid ontdekken en de eerste stap zetten in jouw eigen ontwikkeling? Naar wat JIJ wilt, wat JIJ belangrijk vindt en waar JIJ van houdt?

Geef je dan nu op voor de Masterclass “Ontwaak & Ontvlam” op dinsdag 14 november. We trekken een dag samen op waarbij jij contact maakt met je eigen wijsheid en we aan de slag gaan met de antwoorden die jij krijgt.

Naast een uitgebreide lunch en heerlijke hapjes, ga je (samen met een boel positieve energie) naar huis met een compleet werkboek met oefeningen en een actielijst van acties die jij de twee weken daarna kan oppakken. Na die twee weken hebben we telefonisch contact om te horen hoe het gaat, welke stappen je hebt gezet en wat je nog meer kan doen.

Jouw investering voor deze waardevolle dag bedraagt 97 euro inclusief btw, uitgebreide lunch, heerlijke hapjes, een werkboek wat je mee naar huis neemt met een actielijst en tips hoe je je eigen innerlijke wijsheid kan inzetten én een afsluitende telefonische coachsessie na twee weken. Ontwaak & Ontvlam!

Stuur me een mail als je je wilt inschrijven of als je nog vragen hebt. Je kan op deze email reply-en of mij afzonderlijk mailen op femke@femkekuiper.nl. Wees er snel bij, want er zijn maar 4 plekken! Ook vind je op http://www.femkekuiper.nl/ontwaak-ontvlam meer informatie. En mocht je twijfelen of het echt iets voor jou is, laat het me weten, dan bellen we eerst en bespreken we of het past.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Tumblr0Email this to someone