En ineens sta je in de Margriet

En dan sta je ineens in de Margriet Fit & Gezond Special! In dit interview vertel ik mijn verhaal hoe ik ben opgegroeid met een gehandicapte zus, mezelf mijn hele leven heb weggecijferd en uiteindelijk ben gaan doen wat ik het allerliefste doe. En dat is anderen inspireren hun hart te volgen. Om te gaan doen wat zij het allerliefste doen.

Op een koude regenachtige dag eind 2014 besloot ik dat het anders moest. Ik besloot om mezelf op nummer 1 te zetten en te gaan ontdekken wat ik wilde.

En ik had geen idee!! Ken je dat? Je voelt dat je iets anders wilt, maar je hebt geen idee wat en waar je moet beginnen?

Dat had ik ook. Ik voelde dat het anders moest, dat ik zo niet door kon gaan, maar ik had geen idee waar ik moest beginnen en wat ik moest doen.

Het is een hele zoektocht geworden waarin ik veel heb ontdekt, geïnvesteerd en mezelf heb teruggevonden. Ook een zoektocht met veel hobbels, tegenslag en moeilijke keuzes. Maar ook daarvan leer je, je wordt sterker en je wordt vasthoudender om te gaan doen wat je het allerliefste doet.

Ben je benieuwd naar de stappen die mij hebben geholpen? Schrijf je dan in voor mijn gratis online training “Ontdek wat jij wilt!” Je kan je kosteloos inschrijven op http://femkekuiper.nl/gratis-ontdek-wat-jij-wilt/.

En wil je het complete interview lezen? Klik hier http://www.femkekuiper.nl/pers voor het hele verhaal.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Tumblr0Email this to someone