Hoe gaat het met je?

De afgelopen weken heb ik veel geschreven over je hart volgen, je verlangen ontdekken, over ontvlammen en voor jezelf gaan staan. Ik wil namelijk zoveel mogelijk mensen inspireren ook naar hun hart te luisteren en te gaan doen wat zij het allerliefste doen. En ik ben heel benieuwd hoe het met jou gaat.

Ben jij blij met de dingen die je doet en onderneemt? Heb je het naar je zin op het werk en doe je datgene wat je het liefste doet? Super zeg en gaaf is het he?! Keep on going! Het is een heerlijk gevoel als je weet dat je op de juiste weg zit. Dat geeft rust, ruimte en eigenwaarde.

Of knaagt er toch iets en kan je er niet goed je vinger op leggen wat het is? Heb je een onrustig gevoel van binnen? Wil je graag iets anders, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Worstel je met iets en kom je er niet uit?

Mocht ik iets triggeren, vind je het leuk om een keer te sparren of gewoon een keer te bellen en kennis te maken, laat het me weten! En dat kan gaan over van alles. Ben je benieuwd hoe ik het heb aangepakt heb of wil je jouw verhaal voorleggen? Kom je ergens niet uit en wil je nieuwe inspiratie over een volgende stap? Ik help je graag verder en het lijkt me ontzettend leuk je te spreken!

Mail me op femke@femkekuiper.nl en geef aan dat je graag een keer in contact komt. Je kan ook je gegevens invullen op http://femkekuiper.nl/gratis-inspiratiegesprek/ en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Veel liefs,

Femke

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Tumblr0Email this to someone