Hoe jij de wereld een stuk mooier maakt!

Hoe jij de wereld een stuk mooier maakt!

Werkelijk alle antwoorden zitten in jezelf. Niemand kan jou een antwoord geven over wat je het beste kunt doen. Natuurlijk kan iemand je goede raad geven of je helpen een obstakel te overwinnen, het is nooit de bedoeling dat je jouw beslissingen laat afhangen van een ander.

Als mens heb je alle kracht en alle wijsheid in je. Alleen is onze heldere geest vaak vertroebeld door onwaarheden en onzekerheid. Omdat we vergeten dat we als mens pure liefde zijn.

Ergens ‘onderweg’ zijn we gaan geloven dat een ander beter, wijzer, mooier, slimmer is. Dat is niet zo! Nu niet en nooit niet!

 

Als je tegen iemand op kijkt is dat omdat je in jezelf nog niet herkent hoe bijzonder en uniek JIJ bent. Tuurlijk kan het zijn dat iemand hele mooie kwaliteiten heeft. Dat op zich is niet bijzonder, want we worden allemaal geboren met mooie kwaliteiten. Wat wel bijzonder is is wat iemand met zijn kwaliteiten en gaven doet.

Het is prachtig als mensen hun gaven willen delen met de wereld. Je kunt er andere mensen mee helpen, mee verrassen, zorgen voor verwondering en iemand raken of iemand inspireren. Mensen die hun gaven (durven) delen, weten dat ze op aarde zijn met een hoger doel. In eerste instantie misschien niet, maar gaandeweg groeit dit proces van bewustwording. Door onze talenten naar buiten te laten komen wordt de wereld een stuk mooier, bewuster en liefdevoller. En groei jezelf nog meer. Ja, dat gebeurt zeker met vallen en opstaan, gelukkig maar anders zou je leven een saai testbeeld zijn.

Dat is ook zeker een uitnodiging naar JOU, ja JIJ die dit nu leest. Je hoeft niet eerst mooier, slimmer, intelligenter, slanker of heldhaftiger te worden om jouw licht met de wereld te delen. Je hoeft niet op zoek naar een betere versie van jezelf. Het is goed zoals het is, jij bent goed zoals je bent, hier en nu! Het is er allemaal al.

Stop jezelf verwijten te maken, stop met drama-denken en handel, je bent geen slachtoffer van iets of iemand. Ik weet, uitzonderingen daar gelaten, maar ik ga er even vanuit dat je een gezonde sterke man of vrouw bent.

Kies voor een bewust leven. Kies om jezelf te (her)vinden.

 

Reis niet de hele wereld over maar reis eens wat vaker naar binnen. Want daar, diep in jou, vind je een schat aan wijsheid, een berg antwoorden en een overvloed aan pure liefde.

Als je dat eenmaal ontdekt hebt, en dan hoef je het nog steeds niet perfect te doen, want we blijven allemaal mens, maar als je dat ontdekt hebt ben je in staat om alles wat je soms nog klein en onzeker maakt, te overstijgen.

Stop met zoeken, kijk in de spiegel en zie in jouw ogen de mooie spiegeling van je prachtige zelf.

Word stil, luister en weet…

Wil jij ook die schat die in jou zit aanboren, maar weet je niet hoe je de eerste stap moet zetten? Klik dan hier om je aan te melden voor een gratis 1 op 1 gesprek en ontdek & ontvlam! 

Deel dit artikel gerust met je volgers via onderstaande buttons. Dank je wel en fijne vakantie allemaal!

 

 

 

(Het is niet mijn eigen tekst. Ik vond hem op Facebook en ik vind hem zo mooi dat ik hem graag met jullie wil delen).

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Tumblr0Email this to someone